Facebook integration

Få dine kunder i tale

Med vores Facebook integration kommer du og din virksomhed  i direkte dialog med dine kunder, og ikke mindst dine potentielle kunder. SEO Fredericia hjælper din virksomhed til mere branding og rådgiver dig i  kommunikation på Facebook.

facebook

Kort og godt, så hjælper vi dig med:

  • At lave en facebook integration der er i tråd med din virksomheds design, logo og billeder, så den udtrykker samme visuelle identitet som din hjemmeside.
  • Rådgive om, hvordan du benytter den mest optimale kommunikationsform på Facebook, så du opnår størst effekt i dialogen med dine brugere.
  • At opsætte konkurrencer, kampagner, videoer og andre features, så du styrker dine kunderelationer.

Få de rigtige budskaber ud på din hjemmeside og de sociale medier som Facebook med professionel tekstforfatning

Vi tilbyder professionel tekstforfatning til din hjemmeside eller online projekt. Vi udarbejder tekster til din eller din virksomheds hjemmeside med udgangspunkt i dine produkter, målgruppe og værdier.

Vores tekskforfatter sørger for at teksten skrives ud fra dine ønsker og oplysninger. Efterfølgende lægger vi teksterne ind på din hjemmeside.

Få succes med sociale medier

Det er mange eksempler på, hvor galt det kan gå, når virksomheder og medarbejdere, træder i spinaten på sociale platforme som for eksempel Facebook. Det kan derfor ikke komme som den store overraskelse, at din virksomhed har brug for en god politik omkring brugen af sociale medier.

Platformen en nemlig ikke bare en uskyldig legepalds for dine medarbejdere. Det er derimod en stor kommunikationsplatform, hvor alle ens medarbejdere kan interagere, kommunikere og samarbejde med kollegaer, kunder og konkurrenter på samme tid, mens alle andre kan læse med på sidelinjen.

Der er derfor brug for, at du tager stilling og tilfører kompetence, hvis du skal undgå de største bommerter.

Vi har stor erfaring indenfor rådgivning omkring brugen af Facebook i erhvervs-regi, og sammen med din virksomhed kan vi lave en slagkraftig plan og strategi for hvordan din virksomhed kan, og bør, kommunikere på f.eks. Facebook.

Danskerne er vilde med sociale medier

8 ud af 10 danskere benytter sig af sociale medier. Det er fordelt således, at 82 procent af de danske kvinder er brugere, og blandt mændene er der 78 procent, viser ny analyse foretaget af analyseinstituttet YouGov, skriver MediaWatch.

– Næsten alle danskere har en internet-adgang, og de mange muligheder for at være online er en del af forklaringen på, hvorfor sociale medier er så udbredt. Og i takt med at det er blevet en legitim måde at forholde sig socialt til andre mennesker, så er de sociale medier blevet mere og mere udbredt.

De unge mellem 15 og 34 år er de mest aktive brugere af sociale medier, da de udgør 95 procent. Men den ældre generation følger godt med, da omkring 39 procent af de 65-74 årige er med på den sociale bølge.

Facebook hitter
Mere end 70 procent af hele den danske befolkning bruger Facebook, hvilket gør dette sociale medie til det mest anvendte i Danmark. Generelt bruger danskerne det til underholdning og til at kommunikere med netværket. Derfor kender hele 97 procent af danskerne Facebook, hvilket gør det til den tungeste spiller blandt de sociale medier.

– Vi vidste godt, at Facebook var populært i Danmark, men at 73 procent af den danske befolkning er på, det er ret imponerende, mener Merethe Kring, Research Team Manager hos YouGov.