Ny hjemmeside?

Hjemmesider med fokus

SEO Fredericia er et professionelt webfirma. Vi er specialister i udvikling af unikke hjemmesider, der kombinerer smukt interaktivt design med intelligent teknologi. Hos SEO Fredericia forstår vi, at dét at have en hjemmeside og et smukt logo bare ikke er nok. Du har brug for resultater. Vi er din resultatorienterede og fokuserede partner.

Vi er specialister i at udvikle responsive websites, som elegant tilpasser sig look og performance på både computere, tablets og smartphones.

Hjemmeside med CMS til fast pris

Hos os bruger vi ikke skabeloner til vores webdesign. Derimod sætter vi en ære i at skræddersy hver enkelt hjemmeside med CMS, så det afspejler vores kunders forretning.

Vores hjemmeside med CMS er den ideelle løsning til alle størrelser virksomheder, som ønsker at præsentere produkter, ydelser og budskaber på en professionel måde.

Vi designer efter dit ønske

Vi designer efter dit ønske, og udformer en samlet løsning, som passer præcis til dine behov. Måske har du også brug for udformning af logo eller andre grafiske tilvalg. Vores platforme kan tilpasses til brugere på alle niveauer, så vi laver selvfølgelig både løsninger til nybegyndere, men vi kan også levere skræddersyede sider til de garvede brugere på nettet. Vi har vores egen udviklingsafdeling, så ingen opgave er for lille.

Hvad er responsive web design?

Responsive web design er en tilgang til design, hvor et website er designet til at skabe en optimal oplevelse og en brugervenlig navigation uanset hvilken enhed du besøger websitet fra. Websitet tilpasser sig med andre ord dens omgivelser, og websitet kodes på en sådan måde, at strukturen ændres afhængig af, hvilken enhed sitet tilgåes.

Hvorfor responsive web design?

Antallet af mobile enheder, tablets, platforme og browsere stiger for hver dag der går, og dit website bør se ensartet og lækkert ud på dem alle. Med responsive design skal du kun vedligeholde dit website et sted, da det herefter automatisk træder igennem på alle de andre enheder. Så hvis du skal have udviklet et website i dag bør du kraftigt overveje at få det lavet responsive med det samme. Herved har du en fremtidssikret løsning, som både kan ses fra en computer, tablet eller smartphone.

Shop

Som tilvalg til vores mange integrerede applikationer, så tilbyder vi selvfølgelig også vores kunder muligheden for at få en velfungerende shop på nettet. Udover den måske bedste og mest driftssikre betalingsgateway har vi mange andre spændende features, som din virksomhed kan benytte sig af:

  • Integration til fragtsystemer
  • Bookingsystemer
  • Integration til økonomisystemer
  • Salgsstyringsværktøjer
  • Produktion af nyhedsbreve
  • Grafisk produktion

Læs mere om udvikling af webshop her.

Derfor!

Hos os er vi specialister i at udvikle responsive websites og apps, som elegant tilpasses ift. look og performance på både computere, tablets og smartphones. Vi fokuserer på at levere det rigtige budskab til den rigtige enhed.

Skal vi lave jeres nye hjemmeside?