Professionel hjemmeside

Jeg laver professionelle hjemmesider, som alle er søgemaskineoptimerede og brugervenlige.

Alle mine hjemmesider er baseret på WordPress CMS (Content management system) – Som betyder at du som kunde selv kan ændre og rette i tekster som det passer dig, samt tilføje nye sider og meget andet. Når jeg er færdig med din professionelle og billige hjemmeside, så får du fuld ejerskab over den.

Jeg sørger for at alle mine hjemmesider er on-page søgemaskineoptimerede

Jeg sørger for at alle mine hjemmesider er on-page søgemaskineoptimerede, sådan at din hjemmeside får den bedst mulige start. Jeg henvender mig især til de selvstændige erhvervsdrivende, mindre firmaer, foreninger og private som ønsker en professionel og billig hjemmeside, som de selv har fuld kontrol over.

Skal du være min næste tilfredse kunde?

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering er den absolut vigtigste form for online markedsføring i dag.

Min filosofi omkring søgemaskineoptimering er simpel, “Hvad er formålet med din hjemmeside, hvis dine kunder ikke kan finde den?” Det handler om synlighed på nettet, indenfor det felt, er jeg ekspert.

Jeg udfører professionel og effektiv søgemaskineoptimering og placerer din hjemmeside i toppen af søgeresultaterne, på den måde er du sikker på at dine kunder finder dig.

Hvad er søgemaskineoptimering?

Søgemaskineoptimering går i alt sin enkelthed ud på at analysere hvad potentielle kunder skriver i deres Google søgninger. Når du ved det, skal din hjemmeside optimeres op imod disse søgeord eller søgesætninger, samtidig skal der dannes indgående links til din hjemmeside, fra hjemmesider, som er relevante for disse søgeord eller søgesætninger.

Det lyder ret simpelt, ikke?

Det kan det skam også være. Men hvis man ikke er sikker på præcis hvad man laver, kan man i nogle tilfælde risikere direkte at skade sin hjemmeside. Derfor bør du altid overlade søgemaskineoptimering til folk som ved hvad de har med at gøre, nemlig mig.

Det kan også siges på en anden måde, jeg sørger for at gøre din hjemmeside synlig på nettet, overfor potentielle kunder, derved får din hjemmeside flere besøgende hvilket så ender ud i at du opnår en højere omsætning. Smart, ikke?

Søgemaskineoptimering kan med stor fordel kombineres med online markedsføring.

Søgemaskineoptimering udføres til faste priser, som aftales før jeg påbegynder arbejdet. I sjældne tilfælde påtager jeg mig også opgaver som afregnes efter timeløn.

Skal jeg hjælpe dig med at opnå succes med din hjemmeside?

Online markedsføring

Jeg har flere års erfaring i online markedsføring og jeg er ikke bange for at skilte med det.

Jeg ved hvordan man opsætter de rigtige Google AdWords annoncer og f.eks Facebook annoncer. Uden at det kommer til at koste dig en bondegård. Mit fokus er på at dine online markedsførings tiltag skal ikke blot skal give din hjemmeside mange besøgende, men at en stor del af dine besøgende skal konvertere til kunder.

Skal jeg hjælpe dig med at øge din omsætning?

Online markedsføring er den mest effektive markedsførings metode i dag

Af online markedsførings metoder benytter jeg i hovedtræk:

Google AdWords

Fordelen ved Google Adwords er at man kan “købe” sig til højere placeringer i Google. Det er for dig som ønsker hurtige resultater, da en Google AdWords kampagne kan påbegyndes allerede i dag. Google Adwords er målrettet reklame, hvor man specifikt henvender sig til potentielle kunder.

Facebook Annoncer

Facebook annoncer kan målrettes meget specifikt, inden for geografi, alder, parforholds status og meget andet. Facebook annoncer er et stærkt markedsførings værktøj, som også henvender sig til dig som ønsker hurtige resultater.

Viral Markedsføring

Viral markedsføring kan f.eks være YouTube videoer. Et stærkt redskab til at skabe budskaber og til at skabe et “buzz” omkring sine brands eller produkter. Det er lidt som den gode gamle “mund til mund” metode, hvor brugerne fortæller hinanden om dig eller dit produkt, f.eks ved at dele en YouTube video med deres venner på Facebook.

Ovenstående metoder kan med stor fordel kombineres med søgemaskineoptimering.

Lyder en af disse metoder som noget for dig eller dit firma? Så kontakt mig allerede i dag! Så tager vi en snak om hvilken løsning som passer dig bedst.

Linkbuilding på abonnement

Linkbuilding er nok den vigtigste del af søgemaskineoptimering, men samtidig er det uden tvivl også den mest tidskrævende disciplin, en disciplin hvor man virkelig skal holde tungen lige i munden og vide hvad man laver. Så hvorfor ikke lade mig stå for den kedelige del af din søgemaskineoptimering?

Skal jeg tage det kedelige arbejde for dig?

Linkbuilding er en af de vigtigste dele af søgemaskineoptimering.

Linkbuilding er den mest tidskrævende disciplin af søgemaskineoptimering, så hvis du føler at du har for travlt til selv at varetage denne del af din søgemaskineoptimering, hvorfor så ikke lade mig gøre det hårde arbejde for dig?

For et lille beløb hver måned, tager jeg hånd om din linkbuilding, jeg skaber de gode og relevante links til din hjemmeside og hver måned sender jeg dig en rapport over det udførte arbejde.

Alle mine links er lavet manuelt, jeg benytter ingen automatiserede mekanismer eller programmer. Mine links er en blanding af web 2.0 sider, social bookmarks, forum signaturer og blog comments. Der er således stor variation i de links jeg bygger, det er sådan, for at give dig som kunde mest værdi for pengene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *